preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Šećerana" Šećerana

Login
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Sviđa li vam se nova web stranica škole?



Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ŠKOLSKI MEDNI DAN
Autor: Emilija Šmit Polić, 8. 12. 2021.

Školski medni dan u 1.a razredu obilježili smo poduzetnički-timskim radom i suradnjom. Posao smo podijelili u 4 radne jedinice kako bismo spoznali proces od cvijeta do meda i važnost meda za zdravlje. U 1. radnoj jedinici poticali smo znatiželju, istraživački duh te komunikacijske vještine iznoseći svoje spoznaje o pčelama, pčelarstvu, pčelinjaku, medu.... U 2. radnoj jedinici poticali smo kreativnost - uronili smo svoje stopalo u žutu boju, otisnuli i Izradili pčelicu. U 3. radnoj jedinici razvijali smo poduzetnički duh izradom košnice uz pomoć tate poduzetnika jednog našeg učenika te iskustvenim učenjem naučili kako i gdje nastaje med, čemu služi košnica, saće.... U 4. radnoj jedinici podjelom meda s hrvatskih pčelinjaka limači 1.a su razvijali poslovni menagment i spoznali važnost meda za zdravlje. Pčelice će u košnici prezimiti, mi ćemo medom održavati zdravlje, a na proljeće ćemo ugostiti pčelara i sigurno proširiti svoje spoznaje. Imamo med! Živjele pčele!

Učiteljica: Silvija Kozari Golob






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ŠKOLSKI MEDNI DAN
Autor: Emilija Šmit Polić, 8. 12. 2021.

Školski medni dan u 1.a razredu obilježili smo poduzetnički-timskim radom i suradnjom. Posao smo podijelili u 4 radne jedinice kako bismo spoznali proces od cvijeta do meda i važnost meda za zdravlje. U 1. radnoj jedinici poticali smo znatiželju, istraživački duh te komunikacijske vještine iznoseći svoje spoznaje o pčelama, pčelarstvu, pčelinjaku, medu.... U 2. radnoj jedinici poticali smo kreativnost - uronili smo svoje stopalo u žutu boju, otisnuli i Izradili pčelicu. U 3. radnoj jedinici razvijali smo poduzetnički duh izradom košnice uz pomoć tate poduzetnika jednog našeg učenika te iskustvenim učenjem naučili kako i gdje nastaje med, čemu služi košnica, saće.... U 4. radnoj jedinici podjelom meda s hrvatskih pčelinjaka limači 1.a su razvijali poslovni menagment i spoznali važnost meda za zdravlje. Pčelice će u košnici prezimiti, mi ćemo medom održavati zdravlje, a na proljeće ćemo ugostiti pčelara i sigurno proširiti svoje spoznaje. Imamo med! Živjele pčele!

Učiteljica: Silvija Kozari Golob






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju